Recensies;

 

Een fantastische fotoshoot gehad met als resultaat een mooie serie foto's van ons gezin.

Dirk van Meerveld

 

Top fotograaf!! Ik ben blij met het resultaat. Op naar de volgende keer.

Anita Zwanenburg, By Bor

 

Bettine maakte leuke foto’s van ons gezin, de sfeer was gezellig en ongedwongen.
Wij wilden graag een foto in een lijst die we al hadden, ook daar dacht ze in mee en heeft dit uitstekend voor ons verzorgd.
Dus ‘omdat het klikt’ is zeker een aanrader.

Cornelis van Bloemendaal

 

Bettine, je bent een topfotograaf! En daarbij een ontzettend lief persoon! Je doet de naam van je bedrijf echt eer aan, Omdat het klikt... De klik was er gelijk! Ontzettend bedankt voor alles!

Marloes van Dam

 

Bettine is professioneel en maakt spontane en vooral mooie foto's. De fotoshoot met de hele familie was dan ook zeer geslaagd!

Kees Schimmel

 

Goede service en mooie foto's!

Heidi van de Peut, Christelijk Kindercentrum Terbroek

 

Bettine is echt een topfotograaf! Ongedwongen, subtiele aanwijzingen en een portie lef en gedrevenheid om je mooi op de plaat te zetten. Echt een leuke ervaring! Ook de family shoot was een groot succes!

Miriam de Goede

 

Wat een heerlijke belevenis om op de foto te gaan bij Omdat het klikt. Als je niet 100 % tevreden bent, worden er gewoon nog een aantal foto's genomen, tot je wel tevreden bent.
Fijn dat dit kan.

Anouk van Loon

 

Gave locatie, mooie studio. Top fotograaf die je hartelijk welkom heet, je op je gemak stelt en schitterende platen maakt.

Tim Quartel

 

Bettine heeft een mooie fotostudio en heeft goed in de gaten wat voor een foto ik wel en niet mooi vind. Ze stelt je echt op je gemak, waardoor je stralend op de foto staat.

Attie Sarelse

 

Ik kan Bettine van den Berg van harte aanbevelen voor allerlei foto opdrachten. Ze heeft de gave goed te begrijpen wat je als klant wilt en overtreft dan je verwachtingen. Als je bij haar voor de lens staat, breekt ze op een fijne wijze snel het ijs en ontstaat er een informele en gemakkelijke sfeer waardoor de uiteindelijke foto’s heel natuurlijk zijn. Met een aanstekelijke passie, goede voorbereidingen en met haar oog voor detail krijg je meer dan waar voor je geld en daarom doe ik graag zaken met Bettine van @omdathetklikt.

Wilco van Bezooijen, Managing Director at Xerox (Nederland) B.V. & Veenman B.V.
 

Bettine gaat vakkundig te werk en kan zich goed verplaatsen in de omgeving waar ze te werk gaat. En daarbij maakt ze mooie passende foto’s.

Roland Hartkamp, Hubo Voorthuizen

 

Yesss! Gisteren de personal branding foto’s ontvangen, gemaakt door Bettine van den Berg van Omdat het klikt. Heel blij mee!

Vond het best even spannend. De vorige shoot was namelijk alweer even geleden. Maar Bettine loodste mij er, met haar relaxte en vrolijke zelf, met groot gemak doorheen. Een hele fijne samenwerking en een echte aanrader!

Mandy Versluis - Zoons, Taking care of business

 

Als tekstschrijver en fotograaf heeft Bettine ons voorzien van mooie foto`s en een heldere vacature. Leuke samenwerking gehad.

Danielle Satter, Hoveniersbedrijf Satter

 

Onlangs heeft Bettine foto's gemaakt tijdens interne presentaties, daarnaast leuke, enthousiaste groepsfoto van al het personeel. Fijn dat er last-minute nog ruimte was en blij met de communicatie en het resultaat!

Manon Roersen, Brouwer Flexibele Ruimtes

 

Recent zeer prettig met Bettine samengewerkt. Vacature gemaakt met haar foto’s. Ze is professioneel en levert kwalitatief hoogwaardige foto’s. Een echte aanrader.

Helena Derksen-Koops, Dethi Vans

 

Voor verschillende projecten maken wij gebruik van de diensten van Bettine. Zo maakt ze fantastische foto's en schrijft ze zeer aansprekende vacatureteksten. Verder is de samenwerking erg prettig en is ze bereid net dat stapje extra te doen voor onze klanten, super!

Caron Ellens, RPO4

 

In een prettige sfeer maakt Bettine de mooiste (portret)foto’s. Ze upgrade een foto tot het perfecte plaatje; persoonlijk en representatief.

Carla Voskuilen

 

Erg leuk gesprek gehad, stelde de juiste vragen. Ik beveel Bettine zeker aan!

Thom Stelwagen, PV-projecten B.V.

 

Bettine weet met veel gevoel, enthousiasme en creativiteit haar passie voor fotografie in beeld te brengen. De shoot die zij van ons gezin heeft gemaakt op het strand heeft mijn verwachting groots overtroffen. Door haar persoonlijkheid en flair weet zij een ontspannen sfeer neer te zetten tijdens haar werk. " Omdat het klikt " is dan ook in veel opzichten een perfecte naam voor Bettine en haar fotografie. Zij zorgt in alle opzichten dat " het klikt " Dan ontmoet sfeer het perfecte plaatje! Bettine is voor iedere fotografie gelegenheid aan te bevelen.

Miriam de Goede

 

Onlangs kwam Bettine bij ons langs om foto's te maken voor een wervingscampagne. Ze verdiept zich in het bedrijf waardoor ze goed voorbereid op locatie komt. Een prettige vrouw om mee samen te werken!

Jamy Brunings, Overlander BV

 

Ik ben erg tevreden over Bettine. Ze kwam professioneel over, stelde de juiste vragen en luisterde goed naar de wensen van ons. Ik heb de samenwerking met Bettine als prettig ervaren, en kan haar van harte aanbevelen.

Arie van Veluw, Voskuilen Interieurs BV

 

Tijdens mijn werk voor Toppa heb ik voor het eerst kennis genomen van Bettine en haar fotografie. Bettine heeft voor ons al vele bedrijven bezocht en op haar unieke wijze deze bedrijven weten vast te leggen in beeldmateriaal. Wij werken met veel plezier samen met Bettine vanwege haar creativiteit, meedenken en vaak verbluffende eindresultaat.

Voor iedereen die een goede fotografe zoekt waar geen opdracht te gek voor is, zit goed bij Bettine!

Max van Agteren, Toppa

 

Erg fijn samengewerkt met Bettine voor een wervingscampagne. Ze communiceert duidelijk, komt afspraken na en is vooral ook erg snel. Bij de gemaakte foto's springen vooral het gevoel voor perspectief en compositie er uit.

Gerrit de Graaf, Enrise

 

Met Bettine gewerkt als fotograaf en als tekstschrijver. Ik kan haar aanbevelen! Bettine valt op door haar vakkennis en haar gedrevenheid om altijd een goed eindresultaat te bereiken. Haar volwassen aanpak en haar goede omgang met mensen zorgen ervoor dat projecten lukken en het eindresultaat altijd de verwachtingen overtreft.

Freddy Bouw, Online leadbox

 

Bettine weet het leuk te brengen en dat zie je in haar foto's terug!

Herwin van Veldhuizen

 

Ik vind dat je ontzettend leuk met de gefotografeerden omgaat èn je maakt super mooie foto's!

Heidi Schimmel

 

Een aanrader! Je hebt het heel leuk gedaan, was gastvrij en mooie foto's als resultaat!

Rosanne Fijn-Wassink

 

Bettine, erg leuk om met jou deze fotoshoot gedaan te hebben. Niks is te veel voor je!!

Suus Davelaar

 

Ik heb met Bettine heel goed samengewerkt aan het magazine voor Givaudan. Zij heeft een heel mooie fotoreportage gemaakt. Zijheeft een goed oog voor detail en weet situaties op een creatieve manier vast te leggen. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Inge Gillessen

 

Bettine is een fijne fotograaf die met mij mee heeft gedacht leuke foto's te maken van mijn gezin. Het resultaat is super mooi geworden! écht een aanrader.

Cora Pothoven

 

Bettine is een creatieve en spontane vrouw, die alleen tevreden is als het beste resultaat behaald is. Juist daarin zoekt ze vooraf de verbinding om samen met de klant het beoogde resultaat vooraf duidelijk te hebben. De naam "Omdat het klikt" geeft dit precies aan. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Attie Sarelse

 

Een aanbeveling waard....enorm geslaagde foto reportages.

Ria Roos

Omdat het klikt

Contact

info@omdathetklikt.nl